Препарат ФОРТРАНС "Киев аптека": де купить і як вживати, ціна

Препарат ФОРСТРАНС – хороший французький засіб для повного промивання та очищення кишечнику, який замінює собою клізму!

Фортранс (FORTRANS) досить швидко лікує запір, хоча й не є надто дешевим препаратом. Продається Фортранс в аптеках у пакетиках – по 4 штуки в упаковці.
Як приймати Фортранс, опис: розчинити 1 пакетик на 1 літр води з розрахунку 1 пакетик на 25 кг ваги тіла, тобто загалом для повного промивання кишечнику потрібно в середньому 3 пакетики одразу розчинити.

Прийом Фортрансу здійснюється невеликими дозами – по 1 шклянці кожні 15 хвилин. Клізму при цьому ставити не потрібно. Вживання Фортрансу може супроводжуватися нудотою, часто блюванням, може викликати досить активне пердіння. Відгуки: на смак Фортранс звісно дуже неприємний, але всяк випадок для багатьох е значно краще, ніж клізму ставити! Для зменшення ж блювотних відчуттів краще пити Фортранс через соломинку – так легше. Натомість препарат діє лише протягом кількох годин, тож потім бігання до клозету припиняється, та й живіт не болить.

Де купити Фортранс у Києві та на Поліссі: порошок продається у більшості міських аптек, часто буває також і в райцентрах, рідше по селах. Середня ціна за 4 пакетики Фортрансу – 130 гривень, отже 1 пакетик Фортрансу коштує близько 30 гривень.

на фото: препарат фортранс

Аналог Фортранса - Форлакс, слабший препарат.
Інструкція Фортрансу знаходиться в упаковці, в доброго аптекаря можна її попросити, навіть якщо 1 пакетик купляєте. Перед застосуванням препарату звісно краще порадитися з лікарем.
Докладніша інформація щодо застосування препарату ФОРТРАНС – за телефоном у Києві (044) 293-4155.
--
ФОРТРАНС - хороший препарат для полной промывки кишечника, который заменяет собой клизму. Действие Фортранса - полная очистка кишечника.
Как принимать Фортранс, описание – растворить 1 пакетик в 1 литре воды, способ применения - 1 пакетик из расчета на 25 кг веса. Прием Фортранса осуществляется стаканами раз в 15 минут.
Отзывы от приема Фортранса: на вкус крайне неприятен, но эффективен.

Где купить Фортранс в Киеве и на Полесье: препарат продается почти во всех городских аптеках и райцентрах. Средняя цена за 4 пакетика Фортранса в упаковке – 130 грн.
Инструкция Фортранса находится в упаковке. Перед употреблением препарата лучше проконсультироваться с врачом.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



5 comments:

Анонім сказав...

Да уж, пердіння серйозне буває:))))

Анонім сказав...

продам препарат ФОРТРАНС(ЗАПАКОВАННЫЙ)
Не понадобился!Годен до 12.2012 года.
СРОЧНО!
Звонить 0674492323
-Киев

Анонім сказав...

за 80 гривен всего!!!

Анонім сказав...

Продам ФОРТРАНС (целая, не тронутая упаковка)
срок годности до 12.2012 года
цена - 50 грн. (покупался по "старым" ценам за 78,75 грн., не понадобился)

тел 050-520-22-53

Анонім сказав...

п р о д а м за 80 гр всего!!!!!запечатанный.
сейчас в аптках цена-130 гр
звоните 0674492323
Киев

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся