Бородянка: парашют і дропзона, стрибки з парашутом на аеродромі

Популярна розвага – стрибок із парашутом - доступна на аеродромі в Бородянці. Парашутні стрибки тут організовує асоціація "Пара-Скуф". Аби здійснити свій перший у житті стрибок із парашутом, вам достатньо приїхати в Бородянку зранку (9-11 години) на вихідних (за умови бездощової погоди та відсутності вітру), набратися сміливості, пройти інструктаж та медогляд і заплатити гроші (від 250 грн). Уся амуніція буде видана на місці в смт Бородянка Київської області. Після стрибка з парашутом – видається відповідний сертифікат.

Як доїхати до Бородянки з Києва:

Дістатися до Бородянки на авто можна по варшавці, траса Київ – Коростень, до смт Бородянки від київської Окружної близько 50 км. У Бородянці біля пам’ятника екскаватору треба звернути направо за вказівником "Аеродром".

Маршрутки з Києва до Бородянки щопівгодини ідуть від метро "Святошин", ціна білета на маршрутку Київ - Бородянка біля 10 грн. Їхати потрібно до зупинки "Центр", район Палацу культури, далі пішки десь зо 2 км.

Електричка Київ – Бородянка: напрямок на Тетерів-Коростень, ходять щодня з приміського вокзалу, Караваєві дачі, Борщагівка, Святошин, час у дорозі близько 50 хв., далі пішки до центру чи на таксі.

---
Чтобы получить информацию по-русски, ищите – Бородянка парашют и дропзона: сколько стоит прыгнуть с парашютом, как доехать до Бородянки из Киева, маршрутки и электрички, прыжок с парашютом на аэродроме в смт. Бородянка Киевской области.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся