Національний ПАЛАЦ УКРАЇНА: афіша, сайт, адрес, каси, концерти, репертуар

Національний палац мистецтв "Україна" в Києві, також відомий у народі як Палац культури Україна чи просто Палац Україна, відкрив нарешті власний офіційний сайт.

На даний момент сайт Палацу Україна має афішу (репертуар концертів), подає інформацію про наявність квитків на концерт і відповідні ціни на квитки. Крім того, офіційний сайт Палацу Україна, дає змогу ознайомитися з планом його глядацької зали, а також із докладнішими даними про роботу Малої зали.

На жаль, офіційний сайт фактично головної зали країни, якою є НПМ Україна, функціонує на дуже низькому рівні, замовлення білетів на концерти онлайн не здійснюється, репертуар не повний, анонси концертів та інформація англійською мовою відсутні.
Палац Україна каси квиткові: замовлення квитків на концерт у Палац культури Україна здійснюється за телефоном у Києві 247-2316 та 247-2303.
Адреса Палацу Україна в Києві: вулиця Велика Васильківська, 103 (станція метро "Палац Україна")

---
Национальный дворец Украина: сайт, адрес, афиша, кассы, концерты, репертуар.

Национальный дворец искусств "Украина" в Киеве, также известный в народе как Дворец культуры Украина или просто Палац Украина, открыл наконец собственный официальный сайт.
В настоящий момент сайт Дворца Украина имеет афишу (репертуар концертов), подает информацию о наличии билетов на концерты и соот
74;етствующие цены на билеты. Кроме того, официальный сайт Дворца Украина, дает возможность ознакомиться с планом его зрительного зала, а также с под 088;обныl4;и данными о работе Малого зала.
К сожалению, официальный сайт фактически главного зала страны, которым является НДИ Украина, функционирует на очень низком уровне, заказ билетов на концерты онлайн не осуществляется, репертуар не полный, анонсы концертов и информация на английском языке отсутствуют.
Дворец Украина кассы билетные: заказ билетов на концерт в Палац Украина осуществляется по телефону в Киеве 247-2316 и 247-2303.
Адрес Дворца Украина в Киеве: улица Большая Васильковская, 103 (станция метро "Палац Украина")

To get more information in English please ask or google for – National Palace of Arts "Ukraine", Palats Ukraina in Kyiv, Velyka Vasylkivska Str. 103.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся