ВЕРХОВНА РАДА України: ОФІЦІЙНИЙ САЙТ rada.gov.ua в мережі Інтернет

Довідкова інформація на сайті Верховної Ради України Rada.Gov.Ua.

foto: radagovuaНайактуальніша інформація та найповніша база даних по законодавству України, включно з усіма законами та постановами Парламенту представлено на офіційному веб-сайті Верховної Ради України в мережі Інтернет Rada.Gov.Ua.

Зокрема сайт Верховної Ради подає в офіційних редакціях з усіма змінами й доповненнями Кримінальний та Цивільний кодекс України, а також нормативно-правові акти з питань адміністративно-територіального устрою й повний перелік усіх взятих на облік, тобто формально існуючих, населених пунктів Полісся…

Крім того, офіційний сайт "Верховна Рада України" Rada.Gov.Ua подає вичерпну інформацію про поточний склад і структуру ВРУ, зокрема депутатські фракції і групи, комітети й тимчасові комісії, апарат Верховної Ради України, стислі дані про всіх народних депутатів Верховної Ради України від 1 до останнього скликання.

На офіційному сайті Верховної Ради Rada.Gov.Ua подається порядок денний поточної сесії Парламенту, розклад засідань Верховної Ради України на найближчий тиждень, порядок роботи ВРУ й план основних заходів комітетів Верховної Ради України на поточну сесію.

Верховна Рада України: офіційний сайт Zakon.Rada.Gov.Ua парламенту дозволяє здійснювати швидкий та точний пошук не лише усіх чинних законів, але й законопроектів. Пошук законопроектів на сайті Верховної Ради здійснюється за їхніми реквізитами або статусом – напр. зареєстровані за останній тиждень чи перебувають на розгляді в комітетах ВРУ.

Також офіційний сайт Верховноі Ради Украіни Rada.Gov.Ua подає інформацію про хронологію та результати розгляду питань порядку денного на пленарних засіданнях ВРУ, стенограми засідань, проведення парламентських слухань у Верховній Раді тощо.

На офіційному веб-сайті Верховної Ради України Rada.Gov.Ua представлено також значні бібліотечні та бібліографічні ресурси, подається вичерпна інформація по адміністративно-територіальному устрою держави, зокрема, по всім населеним пунктам, які перебувають на обліку, що дозволяє відстежувати динаміку зникнення хуторів і малих сіл Полісся.

Офіційний сайт Верховної Ради України Рада.Гов.Юа доступний українською та англійською мовами, деякі розділи сайту ВРУ подані також російською.

Перейди на офіційний сайт Верховноі Ради України Рада.Гов.Уа.


:: Чтобы получить информацию по-русски, ищите – Верховная Рада (Верховный Совет) Украины: официальный сайт Rada.Gov.Ua
:: To get more information in English please ask or google for – Verkhovna Rada (Supreme Council, the Parliament) of Ukraine: official website Rada.Gov.Ua
:: Jeigu norite gauti informaciją lietuvių kalba, prašom kreiptis arba ieškokite Internete – Ukrainos Aukščiausioji Taryba: oficiali svetainė Rada.Gov.Ua
:: Каб атрымаць інфармацыю па-беларуску, шукайце - Вярхоўная Рада Ўкраіны: афіцыйны сайт КфвфюПщмюГф.
:: Aby dowiedzieć się więcej w języku polskim zapytaj lub szukaj w internecie na temat – Rada Najwyższa Ukrainy: oficjalna strona internetowa Rada.Gov.Ua

Тема: "Верховна Рада України" офіційний сайт Rada.Gov.Ua

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



63 comments:

Анонім сказав...

А що робить як сайт верховної ради не грузиться?

Анонім сказав...

Мешки грузить

Бойко сказав...

у верховної ради такий самий кончений сайт як і сама вона, мудацтвл повне

Анонім сказав...

Бородянска Державна Администарация Бородянского району..неможе прийняти ришеня про приватизаций присадибной дилянки.!!!!!
Киёвска обл..Бородянский район вул.Ленина 171.Киёвска обл..Бородянский район вул.Ленина 114 ..
Прошу прийняти мири!!!!!широ дякую.!!)

Анонім сказав...

-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Найдено удостоверение №370/21 на имя Ющенко Ярослав Петрович. Крым Гурзуф. Как найти хозяина?
мой моб. 0667498147 Юрий.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

Анонім сказав...

Геть від влади паскудника Дмитра Табачника. Він повинен сидіти в тюрмі за постійне знущання з України, з наших дітей.

Анонім сказав...

скільки можна вже чекати коли будуть виплати до 3 років Тернополі .

Анонім сказав...

Табачник!!!Поверни Житомирському Національному Агроекологічному університету його підпорядкування!!!!

Анонім сказав...

коли ж у студентів коледжу буде висока стипендія

Анонім сказав...

Грязные руки Высшего совета юстиции уже добрались к "вымирающему" виду честных и добропорядочных судей Генического районного суда Херсонской области - Юрия Стребкова, Александра Шкиндера и Александра Волвенко. Если Высший совет юстиции, не скрывая того, пренебрегает законом - то тогда где искать правду???
Уважаемые народные депутаты, спуститесь с небес,отложите газетки в стороны, посмотрите, что делается вокруг, ведь терпение народа лопнет - и уже поздно будет что-то решать и нечего принимать.

Анонім сказав...

То, что сегодня произошло в стенах Верховной Рады
это позор для евреев из БЮТа. Люди плюются в их сторону, обсуждая сегодняшний позор Украины перед всем МИРОМ. Перевыборы Верховной рады нужны были вчера, а сегодня тянуть время уже некуда. Это
жы-кое кодло нужно выжигать из Верховной рады каленным железом. И не только из Верховной рады -с территории Украины вообще. Янукович-наш Президент! А эта "куча" - не народ Украины. Виктор - ты наш и люди тебя поддержат.

Микола сказав...

В вас грошей кури не клюють.Хоча б по 10 гривнів скинулись,щоб мені раз в поліклініку сходить

Анонім сказав...

жизнь "Хороша" и жить "Хорошо"

Анонім сказав...

Хотите заработать на "Евро 2012",то снизте цены на гостиницы. Иначе так и будете бить друг-другу "рожи" и безпощадно добивать народ!!!

Вадим Проценко сказав...

Добрий день! не знаю куди звернутися але по попередньому сговору групою осіб підготовлено моє пограбування з метою наживи, яку вони вже з мене вибили і продовжують свою діяльність не зважаючи ні на що, це Парубчак Володимир Орестович та Парубчак Орест Іванович, яки прикриваються за посвідчення помічників депутатів Верховної Ради України творять беззаконня на території Львівської області, в цьому приймають участь Липко Олександр (який мешкає за адресою:м.Львів,пл Ринок 19 кв 10, полковник Кальчук Сергій Кирилович (заступник командира в/ч А0780 з ВР, який працює за адресою м.Львів, вул. Лисенка 12), полковник Бутримович Сергій Миколайович (командир в/ч А2847 м.Стрий, вул. Виговського 15). Яким вирішили забрати в мене без підставно вихідну допомогу при виході на пенсію, а саме сьогодні приблизно біля 15.00 6.03.2012 року приїджають в місто Стрий по адресу: вулиця Виговського 15 для незаконного вибивання з мене цієї допомоги, прошу прийняти міри до цих громадян, які вже неоднарозово на мене нападали і організовували пограбування за допомогою найманців, які вже в квітні 2007 року організували моє пограбування невідомими особами, яки з мене вибили 4600 (чотири тисячі шістьсот дол. США), які зайняв під дулом пістолета під великі відстоки і тепер вони їх з мене вибивають всіма методами. При цьому всьому спочатку вони займались піратством ДВД фільмів в особо крупних розмірах і це виявилось через їх спільника Макаренко Олександра (якого всі називали пан Олесь, який торгував на радіоринку і вивів мене на те
, що я маю позичити грощі в пана Парубчака Володимира, який надасть гроші для вирішення всіх питань (тобто на його Макаренка Олександа бізнес через що я зміг би розрахуватись зі всіма боргами). Але вийшло все навпаки..... Я рахую, що це рейдерський напад на мене і на мою мати, з якої вони Парубчак Володимир Орестович та Липко Олександр вибивали грощі також і склалась така ситуація, що я маю жебрекувати, а вони і надалі тягають мене по прокуратурах міліціях, судах і т.д., залякують і хочуть забрати останню надію на вирішення цього злочинного заколоту проти мене. Прошу адекватно відреагувати і розібратись з цима громадянами та прийняти до них міри. А мені допомогти без проблем отримати мою вихідну допомогу, яку я заробив під час проходження служби і законного виходу на пенсію за станом здоровя. З повагою Вадим Проценко, військовий звільнений в запас "майор".

Анонім сказав...

Дорогенькі, немає тут до кого звертатись давно вже...У ВРУ одні БИКИ і їм до самої сраки Ваші прохання.Давно потрібно братися за габлі, пилки та інші знаряддя, та ломати хребта цій владі палити заживо та привселюдно, щоб боялись наступні...їм ніколи не зрозуміти проблем простих людей.
Закликаю народ, хто з чим прийде, масово зібратись коло ВРУ та показати бикам хто має владу.ми зможем-нас багато їх близько півтисячі!!!

Анонім сказав...

Вы козлы,без зарплаты народ оставили вам всё мало уроды! А мы перебивайся как можешь! Да не быть нормальному государству!

Анонім сказав...

Евро вам!А денег на то чтоб поехать вы заплатили что я заработал? Избранники хуевы!!!

Анонім сказав...

Ввести хотят в школах,в международной литературе "Гарри Поттэра" даже не могу это написать правильно.А убрать классиков.Значит будут такие же "Потные Гари" как и в раде.Придурки! Дети же тупеют.Вы ещё "Супер мена" введите в обязательное обучение.Суки!!!

Анонім сказав...

Литвин сука ти ніякий не литвин а кацап прродажний!!!! Щоб ти здох запроданцю

Михайло Покут сказав...

Веховна Зрада
щоб ви всі жили за Азаровську зарплату і пенсію
а ще краще щоб вашого духу не було на Україні
жийте собі спокійно за межема України всі як один
450 зрадників України
щоб там всі поздихали як пси
візьмій з собою уряд казнакрадів

Анонім сказав...

вы скоты.украли мою мечту.выйти на пенсию в 55лет. поводить внуков в сад и в школу.когда я выйду на пенсию внучке будет 9ть лет.нет слов ...вы твари народ за рабов держите. за быдло...я тоже присоединяюсь к мнению народа.чтобы сбылось то о чем вы даже не мечтаете

Михайло Покут сказав...

Допоможи Боже цієї осені нашій антинародній владі
навічно у труну злягти
Щл їм Українська Держава?Вони її кожен день продають
Твердо стіймо за рідну Україну.Бо хочуть її погибелі регіонали-кати

Анонім сказав...

Колесніченка,Кідалова, а разом з ними і Мартинюка притягнути да кримінальної відповідальності за закон мовного питання, який хочуть протягнути через ВР. Народ України завтра збирайся під ВР хото з чим може, і відстояти Україну. А то продажні шкури продадуть нас всіх з патрохами

Михайло Покут сказав...

Недивина регіоналом а встидно за литвинівців яничарів
які прордали Україну Іуди

Анонім сказав...

Василь Чуднов клявся божився що він не підтримає закон про моаи
а все ж таки проголусував "за"

Анонім сказав...

НАДО ВЫГНАТЬ ОТ ТУДА ЗВЕРЕЙ И ЖИВОТНЫХ, ТИПА ЗАЙЦА И ЕМУ ПОДОБНЫХ...

Анонім сказав...

Вони просто хворi люди. Хвороби двi - лiнь та украiнофобiя. Перший мiнiстр оборони вивчив мову за три мiсяцi, президент з донбасу вже одинаково розмовляe , як умiе... Треба лiкувати.

Анонім сказав...

Здравствуйте,извините буду излагать на русском.Во-первых,был очень удивлен,когда на сайте президента(!!!)я не обнаружил раздела,где я смог бы анонимно просигнализировать о чем либо!!!А во-вторых такая история:"Недавно наш город Шостка,а в частности казенный завод"Импульс"посетил господин Азаров и в общем остался доволен и заводом и руководством,и даже вроде-как пообещал способствовать увеличению зар.платы с 5000грн.-до 8000грн.!При всем уважении,очень смешно смотреть на этот"ЦИРК"-всё как в Советском Союзе(Вы специально заранее сообщаете,что будете с "инспекцией"-по закону(!!!)а зачем,это маразм,в котором отсутствует логика!)всё заранее убрано-покрашено-побелено(дома,школы-только фасады!!!),в заводе,в цехах(такие специальные цеха которые существуют очень давно именно для показов-там и окна целые(!),и отопление,и цветы на подоконниках,например:цех №1,№5,№23 и т.д.)которые предполагались к показу/осмотру выдали спец.одежду,все были строго,под угрозой увольнения,ознакомлены с вопросами/ответами и обо всем остальном-ЧТО МОЖНО ГОВОРИТЬ,а самое главное о зар.плате в 5000грн.!!!...и г.Азаров уехал,а в заводе"Импульс"СРАЗУ СОБРАЛИ ОБРАТНО ВСЮ СПЕЦ.ОДЕЖДУ(!!!),но и это не главное,а главное,что зар.плата пока прежняя,а именно-на руки:800-1200грн.В МЕСЯЦ(!!!),и если руководство казенного завода"Импульс"заявило(голосами запуганных рабочих)о средней з.п. 5000грн.,то ВОЗНИКАЕТ РЕЗОННЫЙ ВОПРОС-КУДА ДЕВАЕТСЯ РАЗНИЦА В 4000ГРН.,С КАЖДОГО РАБОЧЕГО,А ИХ НА ПРЕДПРИЯТИИ,С УЧЕТОМ"УТИЛИЗАЦИИ"(это рабочие нанятые на работу временно,на время утилизации боеприпасов),ОКОЛО 5 ТЫС.ЧЕЛОВЕК-УМНОЖАЕМ-ПОЛУЧАЕТСЯ КАЖДЫЙ МЕСЯЦ БОЛЬШИЕ,А В ГОД-ОГРОМНЫЕ СРЕДСТВА!!! ...И ГДЕ ОНИ?..."вот такая история!

Анонім сказав...

ганьба депутатам!!!!!!!!!!
дочого ви доводите людей....???..а я вам скажу дочого!!!! ви доведете людей дотого шо люди зберуться і зроблять з депутатами самосуд!!!!!
ганьба!!!!
тільки подивишся по навинах , депутати лиш одне і обіцяють і говорять....толку зних нема!!!!!!
тільки і говорять про усяку політику!!!!!
нашо людям ваша політика.!!!!!!!!!!!!!!
ви зарплати підніміть !!! ане ви піднімаєте зарплату на 18 грн і розказуєте на усю україну шо ви людям зарплату підняли!!!!! ганьба!!!!!!!!!


удепутата зарплата 20 000 грн.......пенсія 20 000грн .......то можна жити...!!!!!!!!!!!!
аяк люди мають виживати на 1 200 грн????....як?.....банд.гани!!!
скільки людям треба грошей на лікування!!.....нема защо їсти!!!...
а депутати наші неможуть понажератися!!!!

не нажретися....життя коротке.... зсобою не заберете гроші.....

всіх треба закрити довічно і забрати все що мають...бо не заробили а украли!!!!

Анонім сказав...

ТЕПЕР СТУДЕНТИ БУДУТЬ ПЛАТИТИ ПОВНУ ВАРТІСТЬ КВИТКА В ПОЇЗДАХ!!!
------------------------------------------------------------------------------
У Верховній Раді був зареєстрували новий законопроект про вищу освіту, у якому не передбачено право студентів на пільговий проїзд.

Повідомила про такі зміни Анастасія Сабова, член Молодіжної ради. Сабова наголосила — більшість студентів навчається в обласних центрах або столиці, при цьому, при проїзді, наприклад, у потягах, вони економлять 50% на ціні білету. Якщо ж законопроект приймуть, то студенти, чимала частина яких уже й так знаходиться за межею бідності, взагалі не матиме можливості або навчатись, або жити.

"Добрі депутати" скажіть будь ласко,як можете ви забрати останні кошти у студентів,вам не соромно?????может ви у своїх дітей заберете гроші,навіщо їм теж вчитися???давайте всі україньські студенти стануть бідні і підуть в супер-маркети працювати приберальниками!!!!!!ви цього добиваетесь?????

Unknown сказав...
Автор видалив цей коментар.
Анонім сказав...

Хто там такий бідний ти??? Студенти в нас тільки курять і бухать, на це гроші є!!!!! А на поїзд у них нема? А за що провідниками жить. Студенти тільки бухають і трахаються в клубах на це гроші в них є. Іди працюй у супермаркет да, може менше бухать будеш!!!!!

Анонім сказав...

Подивіться на цю Анастасія Сабова - та в неї труси за 500 гривень, а все канючить яка бідна!!!

николай сказав...

сегодня 4 апреля собрались щуры в верховной раде одни спрятались в отдельной норе от народа другие щуры бегут по норам . при этом забывают кто их выбирал .

Анонім сказав...

Вчорашнє голосування по скасуванню пенсійної реформи показало, що лише 220 депутатів думають про нас. Всі останні виконують команди Януковича і сім"ї.

Анонім сказав...

стрилять пидарасов

Анонім сказав...

Шановний нардеп Ванзуряк Р.С. Хочу звернутися саме до вас! Ви ж такий чесний та прозорий, так боритись із корупцією!!! А як ви гарно оприлюднюєте прокурорів, які отримали квартири!!! Митників ви також по отриманні квартир перевіряєте??? Як гарно ви ще при митниці ЗНАЙШЛИ ДОЛАРИКТ??? Всі віддали у казну держави??? А за що купили МЕРСА??? За що ваша дружина по ресторанчиках розгулює у сукеночках дуже МІНІ??? Частиночка ПІДКИНУТИХ БАКСІВ дійшла лиш до бюджету, а левова доля у ВАШІЙ кишеньці!!! Ви розкажіть народові, як саме ВИ посприяли такому телепню-Турянському Ярославу-Вашому братові стати на канал поста Тереблече(правда з купленим дипломом, який не відповідає вимогам митниці, працювати !!! Майя Вікторівна Турянська, що віддала свою посаду чоловікові??? Судиться з митницею, що звільнили її незаконно??? АВЖЕЖ!!! Які вони чесні!!! А квартири, які відомствінні митниці, чому ж не вилучаєте??? Більшість митників уже не працюють і квартирки продають??? Ваш Турянський 1-ин із них, а квартирка уже 2-га ним отримана!!! І хатку йому маленьку треба добудувати_багатодітному!!! То ж хоч когось треба залишити на каналі. Оце так боротьба зкорупцією!!! Навести ще приклади??? Розкажіть, як ВИ ШАНОВНИЙ КРИШУВАЛИ брата Царика з контрабандою цигарок!!! Другого брата Ванзуряка Володимира зробили начальником відділу при митниці??? Є що вам оприлюднювати і без втручання в чуже!!! І хто ж вас вибрав у нардепи??? Який народ??? Джек пот!!! СПИСОК!!!

Evgen сказав...

У Азарова і Януковича є сторінки в Facebook так вони блокують громадян які висвітлюють його та президента Януковича кримінальну діяльність, наприклад : заблокували мене та ще і на сторінці партії Регіонів…… Я їм задавав питання про ДЕРЖКАТУВАННЯ мене і моеї родини в Україні з 1917 – 2013р.р. і ФАЛЬСІФІКУВАННЯ МОЇХ СУДОВИХ СПРАВ в , но вони - ТУПО МОВЧЯТЬ мені це неприємно , кажу дійсно правду.....
Скинув свій лист на сторінку сина Азарова в Facebook Олексія Азарова , результат - ТОЙ ЖЕ і сразу убрали мою публікацію , як будто ПРАВДА їх родину ВОГНЁМ ПАЛИТЬ ..….
ВИХОДИТЬ - СОРОМНО , а ЗАСТОСОВУВАТИ ПРОТИ МЕНЕ і МОЄЇ РОДИНИ ПОЛІТИЧНІ ТОРТУРИ , ЗНАЧИТЬ не СОРОМНО !


6.7.2013р. В. Князь Любарт-Сангушко Е.А.

Анонім сказав...

Вы скажите сегодня уже 15 октября ,а денег до трех лет и за второго ребенка скажите как жить и чем кормить детей

Анонім сказав...

когда ахметов был последний раз на соседании верховной рады

Анонім сказав...

Господа депутаты!!! Хватит за наши деньги устраивать шоу!! Уже не смешно!! Вы обязаны заниматься экономикой, для этого вас и выбрали (вернее вы пролезли). Страна в глубоком анусе, а вам глубоко насрать!! Опомнитесь, иначе хуже будет!! Терпение не безгранично!!!!!

Анонім сказав...

Господа,депутаты,партии регионов,спросите у своих избирателей,хотят ли они евроинтеграцию? и прошу вспомнить с какими задачами вы шли на выборы,что обещали народу и как вас после всего этого назвать...позор....

Анонім сказав...

Я б хотіла запитати депутатів ,хто мені компенсує гроші,які я заплатила за навчання внучки,яка не ходить на Євромайдан,не поділяє точки зору інших студентів і вже 2 тижні в університеті у Луцьку не має занять.

Василь Іванович сказав...

Подавайте у суд.Вірю,що справу виграєте

Анонім сказав...

Депутаты ПР ЕДИНСТВЕННО ПРАВИЛЬНЫМ РЕШЕНИЕМ НА СЕССИИ 28ЯНВАРЯ БУДЕТ ВЕРНУТЬ КОНСТИТУЦИЮ 2004ГОДА И ПРОВЕСТИ ВЫБОРЫ ПРЕЗИДЕНТА И ВС,ЕСЛИ ВЫ ПРИШЛИ СЛУЖИТЬ ГОСУДАРСТВУ А НЕ ЯНУКОВИЧУ,ВЫ ДОЛЖНЫ ЭТО СДЕЛАТЬ,ЕСЛИ НАРОД ПОСЧИТАЕТ,ЧТО ВЫ МНОГОЕ ДЛЯ НЕГО СДЕЛАЛИ ,ОН ВАС ВЫБЕРЕТ,НУ А ЕСЛИ НЕТ,ТО-ПРОСТИТЕ!ЕСЛИ БОИТЕСЬ ИДТИ НА ВЫБОРЫ-ЗНАЧИТ ЗНАЕТЕ,ЧТО ВАМ НЕ НА ЧТО РАСЧИТЫВАТЬ

Анонім сказав...

Монашки з львова католик знают што американские войска идут на украину откуда зеки на майдане алкаши наркомани нормальних людей там нету.

Анонім сказав...

Господи, опять те же лица в Верховной Раде. Когда же мы Украинцы дадим под зад Турчинову, Ляшенко да и вообще всей Батькивщине, Свободе и Удару. Надо быть дураками чтоб не видеть кто действительно рвется к власти через трупы людей и подстрекает к расколу Украину.

Анонім сказав...

Шановні наші депутати. Звертаємось до Вас, щоб навели лад у корумпованому метрополітені. Сьогодні на м. Академмістечку не пускають людей по пенсійному посвідченню, мотивуючи тим, що зараз це прерогатива дітей війни і т. д. але тільки не пенсіонерів. А вже на ст. м. Лісова все в порядку і там пенсійне в дії. Накажіть місцевій владі і потрібних органів все-таки перевірити діяльність цього конгломерату /корумпованого/. Дякую.

Анонім сказав...

Дуже надіємося на те, що прпйшли не нові бандити поповнити свої кармани. Маємо надію на зміни до Закону про вибори народних депутатів та міських голів, щоб всі громадяни України мали право відповідно до Конституції -обирати та бути обраним. Надіємося на те,що буде наведений лад на Українській залізниці.

Анонім сказав...

Аноним, ты большой дурак. Ты не патриот Укераины. Скажи, пожалуйста, на какую сумму потянет твое имущество. На 12 млрд. баксов потянет??? Я очень сомневаюсь. А у него есть. За чьи деньги??? Трудовые? А агрессия со стороны России. Это что? Слава Украине!!!

Анонім сказав...

Шановний Президент і Премєр України народ довірив Вам витягнути державу з екоромічної кризи і врятувати її від наглого агресора Росії.Чому Аи не приймаєте ніяких мір по стабілізації ситуції. чого чекаєте, поки захоплять всю Україну, а Ви будете керувати Києвом народ цього не пробачить. У Вас нема ніякої реакції коли над нашими солдатами знущаються, кладуть генералів МО на землю,на свою рідну,плюють на них, Ви пишаєтесь їх героїзмом. до яких пір це все буде продовжуватись, Людям набридли передачі і повідомлення про одне й теж саме, реації з боку влади ніякої, виганять агресора з нашої землі ніхто не збирається, ганьба вам за це. Невже не бачите що всі люди Землі підтримуть Україну і вимагають рішучих дій з боку влади. Народ збирає кошти, ліки, харчі і все що потрібне для життєдіяльності армії,але як збираєтесь все доставляти, коли місію ОБСЄ не пропустили в Крим. На цей час дії влади нічим не відрізняються від попередників, одні слова, напорушували кримінальних справ, а хто буде по них відповідати, якщо за місяць затримали тільки кривдників Чорновіл Т., просто цього не дадуть правоохоронним органам зробити.Метод який вибрали ні чим не відрізряється від попередників, Пшонка теж порушував багато кримінальних справ, створював цим самим показуху, А при Ющенко ,,Всі бандити будуть сидіти в тюрмах,, , але ці бандити забрали всі гроші з казни і набудувалт собі маєтків по всьому світу. Від імені Майдану, від тих людей що загинули за свободу України і від усього народу просимо прийняти рішучі дії поки не поставили на коліна весь народ,бо вже будуютьна нашій території Херсонській області кордони, а Ви розказуєте про героїзм і т. п.до яких пір так буде,Якщо Януковича Росія признає та хай він і розрахується зі своїми боргами за газ.Народ Украіни вимагає від Верховної Ради терміново звернутися до країн Європи і Країн НАТО про введення військ на нашу територію для захисту суверенітену і миролюбивого народу Укріїни від наглого агресора Росії. Як відставний полковник завіряю, що ця операція пройде без жодного вистрелу, бо агресор бачить як ми себе ведемо по відношенню до нього даємо можливість знущатися над собою і над державою. Поки не пізно зробіть це протягоь двох днів, роздумів більше немає, це єдиний шанс врятувати Україну, якщо цього боїтесь то залишайте посади і не тероризуйте народ. Слава Україні, ми переможемо разом.

Анонім сказав...

Где гаранты подписанного договора-в размышлениях?.Где Кравчук подписавшийся за всю страну.? Подписали мовний закон-и как довольны последствиями?А подумать было не чем?ГДЕ В ПРОТИВОВЕС РОССИЙСКИМ ВОЙСКАМ -НАТОВСКИЕ ОНИ,ЧТО В ОДНО МГНОВЕНИЕ ВТОРГЛИСЬ? .ПРИБАЛТЫ ТОЛЬКО ТАК И СПАСЛИСЬ. ГДЕ КОНТРОЛИРУЕМЫЙ КУРС ВАЛЮТЫ?ГДЕ ВОЗВРАЩЁННОЕ ГРАБИТЕЛЯМИ В КАЗНУ . ПОЧЕМУ ВОЙСКА В КРЫМУ НЕ ПОДДЕРЖИВАЮТСЯ ГОСУДАРСТВОМ.? ВЫ ЕЩЁ ДОГАДАЙТЕСЬ ПОВЫСЬТЕ ТАРИФЫ И ПРОСТОМУ НАРОДУ КОНЕЦ-МЫ И ТАК ЕЛЕ ВЫЖИВАЕМ. ВЫ ВЕДЬ НАШИ РУКОВОДИТЕЛИ ПО СУТИ ВСЕ БОГАТЫЕ ЛЮДИ И НА ВАС ЭТО НЕ ОТРАЗИТСЯ.

гуминский Игорь Анатольевич сказав...

я,гражданин Украины обвиняю вашу власть в измене Украины! Выпредали своих граждан АР Крым,Вы просили поддержки по всему миру,сами ничего не делая для стабилизации в стране,Грош вам цена как руководителей страны,Вы предали свой народ,свою армию,ЗА ДЕРЖАВУ обидно, МЫ Самоя большая страна на территории Европы,как оказалось самая нисчая и только из за того что у нас нет нормальных политиков патриотов,Вспомните что Вы потомки такого гордого наоду как Козаки!!!!!!!!!!!!!!!ВЫ же продались всем кто бабки платит!!!!!!

Анонім сказав...

Шановний зробіть щось для того щоб негайно вивести війска з Криму. Затягуючи виведення війск ви накаляєте обстановку. Війна нікому не потрібна. Не робіть помилок попереднього керівництва. Недопустіть кровопролиття. Ми живемо в 21 сторіччі в цевілізованій країні, потрібно все зробити мирно. Надіємось на Вас.

Анонім сказав...

Досить просирати Україну!!! За бездіяльність пожалкуєте!!!

Анонім сказав...

Арсеній Яценюк як вам несоромно економити на дітях, чого ви собі не уріжете зарплату до 860 та спробуйте прожити. Україна отримала кошти, то зробіть як усе було ненаживайтеся на дітях. Я Вас раніше поважала. А тепер...

Анонім сказав...

Головбухи державних установ (юридичних осіб) укладають багатотисячні угоди із приватними підприємствами (договори підряду, держзакупівель і т.п.). Часто ці угоди є збитковими для держави, а інколи - просто злочинними. Як правило, такі головбухи формально не мають свого рухомого і нерухомого майна -- усе їхнє майно рахується за родичами.
Пропозиція полягає в тому, що працівник, який укладає фінансові договори, повинен мати особисте майно, за ціною співвимірне із сумою таких угод. Бо ж на практиці виходить так, що головбух, який наніс збитки державі на мільйони гривень, відповідальність несе лише у розмірі своєї місячної заробітної плати, оскільки іншого майна, на яке можна накласти стягнення, просто не має.
Тому вважаю, що треба дослідити вже працюючих головбухів державних установ на наяність у них майна, і якщо виявиться, що його немає, то замінити таких головбухів на тих, що майно мають. Або зобов"язати працюючих головбухів оформити своє майно на себе особисто у встановлений термін.

Анонім сказав...

Ви продажні політики, скоти послідні сидите у своїх кріслах сраки грієте, а нас відправляєте воювати як живе м`ясо, До Вас Звертається увесь Захід І Чернівецька область, чому ви не посилаєте своїх синків сосунків на війну, а нас як те бидло усіх шлете ви є зрадники, хлопця сьогодні о 2.00 привезли убитого мама навіть незнала думала, що він у Буковелі влаштувався охранником підараси ви кончені, ми до вас доберемось і всіх за танки почіпляємо на СХІД ВАС, щоб ви попробували тієї жари, ви ким себе вважаєте придурки ввели закон що депутати не мають права іти на війну ми ще вам влаштуємо чекайте нас через 1 тиждень.

Анонім сказав...

Дуже прикро що люди, які повинні дбати про Україну, яких для цього й обирали, у сліпої ненависті до Росії ведуть країну у прірву. У владі сьогодні немає жодного депутата, починаючи з вельмишановного президента, здатного тверезо дивитися на ситуацію, яка склалася. Схаменіться, добродії, бо буде вам біда. Терпець - він колись закінчується.

Анонім сказав...

Хто всравсь - невістка! Щоб добре жити, треба насамперед повагу до людей мати, бо усі навкруги злі та погані, а ми гарні та пухнасті. Куди не кинь - скрізь вороги українського народу. А чому - ніхто не замислився? А варто!

Анонім сказав...

Смотрел последнее шоу палестинского казака Шустера - это же сборище невменяемых - особенно Парасюк - а его перлы - скилькы милиции пид Радою - вид кого захыщаеться ця Рада - мени нэ потрибна охорона - я сам кого хочэш захыщу - а теперь коллективный портрет украинцив - патриотив яки стоялы на Майдани - воюют за американцев - работают на евреев - во всех нзгараздах - обвиняют русских.

Анонім сказав...

Наше правительство загоняет нас в могилу, посмотрите цены на коммунальные условия, продукты питания и цены на топливо... Мы нежывем мы выжываем.....

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся