ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ Рівного, Луцька, Житомира, Чернігова при підозрі на грип

У містах Західного Полісся вже фактично епідемія, особливо погані неофіційні свідчення надходять з Ковеля, Костополя та Рівного, цілком імовірно, на жаль, що цей надзвичайно небезпечний свинячий грип пошириться вже за кілька днів на Житомирщину, приватно медики прогнозують спалах хвороби на Київщині вже у вівторок 3 листопада, і далі на Лівобережне Полісся. Тому кожному треба ще раз знайти і прочитати довідку про ознаки хвороби свинячого грипу та знати, де знаходиться найближча невідкладна допомога, міська чи районна лікарня, поліклініка або хоча б медпункт. Дізнатися про це можна в обласних лікарнях.

  • Київська обласна клінічна лікарня № 1: адреса – вулиця Багговутівська, 1, телефон 213-1761
  • Київська обласна клінічна лікарня 2: пров. Нестерівський, 13/19, телефон 234-5204
  • Волинська обласна клінічна лікарня: адреса проспект Грушевського, 21, тел. чергова (03322) 31135
  • Рівненська обласна лікарня: вул. Київська, 78 г, тел. (0362) 288493
  • Житомирська обласна лікарня: Сквирське шосе, 6, телефон приймальня (0412) 346513
  • Сумська обласна клінічна лікарня: вул. Дзержинського, 48, тел. (0542) 250057
  • Чернігівська обласна лікарня: вул. Волковича, 25, тел. неотложка (04622) 53029
ТЕЛЕФОН ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ З КОНСУЛЬТАЦІЙ у Києві: (044) 200 07-80

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся