Новини Волині: затор вантажівок на митниці "Ягодин - Дорогуськ"

Міжнародний автомобільний та залізничний пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на польсько-українському кордоні поблизу Любомля на Волині – великі черги вантажівок.

Митний кордон. Особливі труднощі мають вантажні автоперевізники, що простоюють у черзі завдовжки 6 км., розповів в інтерв’ю радіо "Німецька хвиля" представник Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Віталій Зосимчук. За його словами, черга утворилася з польського боку кордон, на початку тижня в ній застрягли близько 270 машин, приблизний час очікування становив 12 годин.

Серед причин черги Віталій Зосимчук називає збільшення машин напередодні різдвяно-новорічних свят, реконструкцію в'їзної частини пункту пропуску та людський фактор. Фіксувалися збої в роботі електронної системи польської митниці та прикордонної служби, внаслідок чого робота на автомобільному переході "Дорогуськ – Ягодин" уповільнилася. За словами представника Асоціації, провина є також і з боку українських замовників, які не завжди вчасно подають на митницю відповідні декларації, листи-роз'яснення про вантаж, сертифікати та інші дозвільні документи.

Ягодинська митниця. В управлінні державної прикордонної служби України північного регіону також підтверджують наявність черг з боку Польщі. За словами керівника прес-служби Віктора Вирва, черги спостерігаються вже протягом тижня. Ймовірно, що така ситуація триватиме аж до Нового року. Щоправда, в черзі на кондоні "Дорогуськ - Ягодин" стоять лише вантажні автоперевізники, легкові автівки жодних проблем наразі не мають.

Aby dowiedzieć się więcej w języku polskim zapytaj lub szukaj w internecie na temat: Dorohusk – Jahodyn polsko-ukraińskie drogowe i kolejowe przejście graniczne.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся