Красиві номери мобільних телефонів: продаж золотих VIP-номерів

Як дістати собі красивий номер телефону?
| promo by IC Polissya |

В цифрову епоху гарні номери мобільних стали новим дорогим та елітним товаром. Чому ж люди на Поліссі та в інших краях викладають чималі суми грошей на їхню покупку...?

красиві золоті номери

Кілька причин придбати красивий номер:

1) Золоті номери легко запам’ятовуються

VIP-номери запам'ятовуються швидко, легко і надовго. Це особливо актуально, коли потрібно дзвонити не з власного мобільного. Тому золотому номеру надають значення за службовим обов'язком і для зручності своїх близьких і друзів.

2) Статус і престижність красивих номерів

ВІП-номер мобільного справляє гарне враження на людей. Звичайно, побачивши на дисплеї телефону номер виду 097 ХХ 000 УУ, мимоволі налаштовуєшся на серйозну розмову. Присутня підсвідома цікавість до співрозмовника.

3) Гарні номери підсилюють ефективність реклами

Золоті номери підійдуть для рекламних цілей, адже потенційному клієнтові легше запам'ятати номер з гарним поєднанням цифр на дисплеї, візитці, білборді, чи прослухати рекламний ролик на радіо, в якому буде звучати приємний для слуху контактний номер.

4) VIP-номер ідеальний як подарунок співробітнику, босу, партнеру, другу…

Красивий номер мобільного телефону - це складова іміджу та рідкісна інтелектуальна власність.

5) Золоті номери виділяють вас із загальної маси контактів

Багатьох цікавить, чому ціна на красиві номери така висока? Відповідь проста - кількість золотих  номерів складає близько 2% від загального числа абонентів.

Де купити красиві золоті номери недорого?

Серед усіх інтернет-магазинів, які займаються реалізацією елітних номерів, сайт GoldNomera.com.ua продає золоті номери по найнижчим цінам. Доставка здійснюється в найкоротші строки по всій території України. В асортименті є гарні номери операторів МТС, Київстар та Лайф. Вибирайте номер на сайті й замовляйте, або дзвоніть прямо зараз - (095) 2-1111-22 і фахівець підбере вам оптимальний варіант.

Тема: красивий номер телефону

| Замовляйте promo at IC Polissya |

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся