Ірландський віскі Jameson від Pernod Ricard Ukraine

foto: jameson viski ukraina Чим особливий ірландський віскі Jameson? Чому сьогодні він є одним з найпопулярніших віскі, який воліють купити шанувальники доброго напою по всьому світі, включно з Україною? Чому саме Jameson проходить особливу, потрійну фільтрацію, що забезпечує цьому ірландському віскі його виняткову м'якість...?

Джон Джемесон, талановитий підприємець і тонкий знавець віскі, заснував власну віскікурню в далекому 1780 році в самому серці Дубліна на Боу-Стріт.

Родовий девіз Джемесонів Sine Metu (у перекладі з латині «Без страху»), дарований родині Джемесонів британською Короною понад 500 років тому за захист прибережних вод від піратів, допомагає пояснити унікальний новаторський підхід Джона Джемесона, який дозволив створити найм’якіший віскі у світі.

Не дивно, що за короткий проміжок часу віскікурня John Jameson & Son стала одним із найбільших підприємств Ірландії.

Джон Джемесон не шкодував ані сил, ані коштів, щоб забезпечити безперебійні поставки найкращої сировини й гарантувати бездоганну якість свого віскі. Слава про чудовий м’який смак Jameson швидко розлетілася по всьому світу, і вже до кінця XIX століття напій став найпопулярнішим ірландським віскі на планеті.

Першість Jameson серед ірландських віскі й донині не підлягає сумніву. Особливо помітно це 17 березня, коли в усьому світі, від Дубліна до Токіо, за підтримки віскі Jameson розпочинаються вечірки на честь національного ірландського свята — Дня святого Патріка. Адже легендарний Jameson, на етикетці якого незмінно красується герб його творця Джона Джемесона, — це не тільки символ Ірландії, але й 230 років традицій і майстерності в кожній пляшці!

Віскікурня в Мідлтоні, де сьогодні виготовляється ірландський віскі Jameson, є однією з найпотужніших незалежних віскікурень у світі. Неповторна м’якість віскі Jameson народжується на самому початку довгого шляху цього надзвичайного напою: ячмінь для його виробництва просушують у повній ізоляції від диму, ніжно й неквапливо.

Ірландці, на відміну від сусідів-шотландців, рідко експериментували з віскі й дотепер дотримуються давніх традицій у виробництві свого національного напою.

Купити віскі Jameson у Києві та по всій Україні ви можете завдяки його офіційному імпортеру - Групі Pernod Ricard Ukraine.

Віскі Jameson виготовляють із трьох натуральних інгредієнтів: натурального ячменю, ячмінного солоду й чистої джерельної води. Але якщо шотландці просушують пророщений ячмінь на відкритому вогні, що надає віскі характерного запаху торф’яного диму, то ірландці роблять це в спеціальних закритих печах. Завдяки цьому ячмінь не насичується димним запахом і зберігає природні смакові якості.

Потрійна дистиляція робить смак віскі Jameson винятково м’яким і чистим, а дубові бочки насичують напій неповторним золотавим кольором.

Докладнішу інформацію про віскі Jameson див. також на сайті Віскіолоджі.

Тема: де купити ірландський віскі Jameson в Україні

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся