Графік руху автобусів з київської автостанції "Полісся"

Автостанція "Полісся": графік руху автобусів

З п'яти київських автостанцій ("Поділ", "Південна", "Дарниця", "Полісся" та "Дачна") з двох останніх їздять автобуси, мікроавтобуси та маршрутки на Полісся – Житомирську, Київську та Чернігівські області.  Адреса автостанції "Полісся": площа Тараса Шевченка, 2, у районі Оболоні. Телефон довідки автостанції: (044) 430-3554



З автостанції ходять щоденні автобусні рейси з Києва на АС Іванків (відстань 72 км.), на Андріївку (58 км.), до АС Тетерів (122), Київ-Вахівка (63 км), Володарка (відстань 101 км), Гончарівськ (120 км), на Губин (107 км.), автобуси Київ - АС Десна (66 км.) та Зелений Мис (125). Автобусом чи маршруткою з Києва можна доїхати також до Димарки (дорога 112 км), на Дитятки (102 км.), Катюжанка (50), Козаровичі (29). Звідси є рейси на Красилівку, Лісовичі, Ладижичі та Луговики, Людвинівки, автобуси Київ-Чернігів і Київ-Чорнобиль, а також автобусні маршрути на Малин, білоруський Мозир, Морівськ, АС Овруч, Піскі, Петрівське, Рагівка та Радинка, Розважів.

Київська автостанція "Полісся" обслуговує також автобусне сполучення на АС Словечне та Страхолісся, Сувид, Сухолуччя.

Детальний розклад автобусів можна подивитися тут.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



28 comments:

Анонім сказав...

Я просто дико возмущена обслуживающим персоналом автостанции "Полісся"!!!Мало того,что они при личной встрече грубят и невнятно отвечают на поставленные вопросы,так еще и позволяют себе в телефонном режиме бросать трубку!!!ЭТО ВЕДЬ ИХ РАБОТА!!!Да кто только таких допускает до работы с людьми???!!!Кошмар!!!!!!!!

Ваші зауваження (на жаль анонімні, прохання представлятися!) щодо неналежної роботи довідкової служби автостанції "Полісся" в Києві прийняті, дякуємо.

Анонім сказав...

да там вобще одни пидары!!!а не консультанты!!!

Анонім сказав...

розклад руху автобуса Київ-Мозир

Анонім сказав...

розклад руху автобуса Київ-Катюжанка

Анонім сказав...

срань господня а не обслуговування !!! + касири ще і решту не повністю віддають !!

Анонім сказав...

і та жирна баба там у вікні сидить тупа

Анонім сказав...

Чому касир відказуються давати квиток по посвідченню "багатодітніх сімей"! Це її робота ...

Анонім сказав...

і білети по телефону не можна замовити, а якщо людина не має змоги приїхати раніше для того щоб його купити, їй як тоді добиратися ??

Анонім сказав...

і по студенському також купити не можна !! хоча на електро поїзди вона 50% !!!

Анонім сказав...

Скажите пожалуйста почему не ходят автобусы на Десну Черниговской области? Хотябы два или три в день, нас много ездят к родителям по селам Сувид, Жукин .

Анонім сказав...

Обслуговування жахливе, сидить там жінка на тел. 4303554 видно дуже обділена життям, тому зла як сатана і тільки гирчить на людей та кидає слухавку навіть не вислухавши питання. За таке "обслуговування" треба звільняти. На це місце прийде багато охочих доброзичливих робітників, а так видно понабирали кумів да родичів, тому і відношення до людей жахливе.

Анонім сказав...

Киев-Мозырь есть автобус в четверг, суботу? и в какое время? за рание благодарен.

Анонім сказав...

На Телефон довідки автостанції: (044) 430-3554 сильно хамят. Женщина предъявляет претензии,что ее "задовбують". Спросить ничего нельзя. Зачем она вообще там сидит не понятно.

Анонім сказав...

Кассиры не просто сдачу не додают, они озвучивают сумму за билеты сразу округленную в большую сторону, иногда копеек на 30-40. Быдло

Анонім сказав...

Что за персонал вы набираете,одно хамло!!!!Не возможно ничего спросить 430-3554 сидит какая-то противная хамка и только грубить и говорит что ее "задалбывают" .

Анонім сказав...

сука рідкісна там сидить чергова! Хтось записав її імя, цієї баби хамовитої?

Олексій сказав...

Добрий день, бачу персонал дійсно цікавий, жінка точно сатана якась, вона навіть слухати не хоче і у відповіть тільки: "такого автобуса не існує" більше нічого почути не можливо, хотя автобуси є. яким чином можливо забронювати квиток. якщо не можливо нормально поспілкуватись!

Анонім сказав...

Скільки коштує проїзд від києва до козаровичів?

Анонім сказав...

У довідкову дозвонитися не реально, там просто не беруть слухавку. Можна купити квитки за день -два до відправлення автобусу?

Анонім сказав...

В зв'язку з чим подорожчали білети? На мій напрямок ціна подвоїлась!!!!!!!

Анонім сказав...

Чому на маршрут Київ-Лютіж не має контролю за часом!їздять ввечері як їм заманеться!зранку деякі пропускають свій рейс а наступні через них летять без зупинок!дайте номер перевізника

Анонім сказав...

Доброго дня,постійно немає мість в камері схову,коли не їду завжди все зайнято, хоча для своїх місця є,а коли запитуєш то ще й грубіянять просто жах.Я шокована! Наступного разу попрошу книгу скарг,але такий персонал,що можуть і відмовити

Анонім сказав...

Підкажіть, будь ласка, розклад руху маршрутки Вишгород- і в бік Димер, Лютіж, дякую.

Пасажир сказав...

Дивне правило в них, не продавати всі білети на рейс.Такі закони тривають років 9 мінімум, по собі знаю.В суботу 25.11 на автобус Київ-Крапивня продали лише 10 білетів, на моє питання чи можу я заплатити водію, та касирша, яку вище вже нарекли новим ім'ям САТАНА, гаркнула, що не знає, що там у водія.Хоча все вона добре знає, і по доброті людській, могла б і шепнути, що водій теж "торгує білетами", і не треба ще півдня чекати на наступну маршрутку. Всі вони там одна банда, бо зібравши гроші з людей, водій якусь долю віддає контролеру, який типу зайшов людей порахувати і дань забрать. Сатана, я думаю, теж в долі. І весь персонал там рівняється на ту Сатану, хамство процвітає. За туалет хочу додати окреме слівце, вонізм, грязь страшенна, не розумію за що 4 грн. беруть. Та й взагалі, якщо є варіанти оминути цю станцію і виїхати іншим шляхом, то дуже раджу)

Анонім сказав...

Скажіть будь ласка по якому розпорядженню підняли проїзд на маршрутах Десни та Сувіда для деяких перевізників Законів не має

Анонім сказав...

Хто придумав. щоб не їздив автобус Сувід -Київ до автостанції Полісся (площа ШЕЧЕНКА). ЩО ЦЕ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ.що хочу те і роблю, якщо перевізника щось не встрює, треба його мінять.

Unknown сказав...

Жах один, а не касири працюють на автосианції "Полісся" продають квитки куди їм вигідно, а не на прохання пасажирів. При цьому на раніше є квитки і місця в автобусі.
Для кого або для чого вони тобі працюють???? 😡😡😡
Цікаво хто контролює їх роботу та відношення до людей????

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся