Чернігівський маніяк з лопатою: фоторобот

ТЕРМІНОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ МІЛІЦІЇ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЧЕРНІГОВА: фоторобот маньяка

foto: chernigivsky maniyakМіліція оприлюднила фоторобот чернігівського маньяка, який учора ввечері з надзвичайною жорстокістю вбив саперною лопатою в місті двох літніх жінок та сильно забив ще одного чоловіка. Це зображення є офіційним фотороботом маньяка з Чернігова, офіційний сайт УМВС України в Чернігівській області зараз недоступний у зв'язку з перевантаженням, інші чернігівські сайти новин також працюють нестабільно, в місті поширюються панічні чутки.

Увага: міліція Чернігова звернулася до жителів міста з екстренним повідомленням.

Прикмети чернігівського маніяка: 25 - 30 років, зріст 175 - 180 см, дуже худий, волосся коротке стрижене, загальний типаж "ботан", був одягнутий у чорну куртку, в руках мав лопату з коротким держаком, заюшений кров'ю. Чернігівська міліція закликає без потреби не пересуватися малолюдними вулицями міста, за жодних обставин не вступати в контакт, чернігівський маніяк не зупиняється навіть у присутності свідків. Усіх, кому щось відоме про цю нелюдь, просять негайно дзвонити 102.

Ім'я чернігівського вбивці досі не встановлено. Особлива увага приділяється Лесковиці, Пролетарському гаю, Успенського й Толстого, весь особовий склад міліції перебуває на вулицях міста, на поміч до Чернігова вже прибули також і криміналісти з Києва. Панічні чутки про нові жертви чернігівського маньяка сьогодні 21 квітня міліція спростовує!

Updated 16.30: коментарі до цього екстренного повідомлення вимкнуто. Якщо вам відоме щось важливе - дзвоніть 102.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся