БАЗАР АВТО Луцьк: продаж б/у автомобілів на головному автосалоні Волині

Найбільший та найвідоміший авторинок старих б/у та нових авто Полісся знаходиться на Волині, в Луцьку. Сюди з’їжджаються покупці з усією України, адже Луцький автобазар пропонує широкий вибір: тут здійснюється постійний авто продаж як заслужених, так і свіженьких, майже нових автомобілів, що надходять, переважно, з Німеччини через західний кордон України - з Польщі та Литви. Загалом, професіонали стверджують, що такої кількості "свіжих тачок з Бундесу" немає ніде – ані на столичному, ані на галицькому в Івано-Франківську, подільському в Хмельницькому, буковинському в Чернівцях, ані на одеському автобазарі. Крім того, славний "автосалон Луцьк" пропонує також і безліч б/у авто з Росії та всієї Україні. Причому автомобільний ринок Луцька заповнений не лише легковими авто, тут є і мікроавтобуси, пікапами, мотоцикли, вантажівки та причепи.

Працює автобазар у Луцьку цілий рік щочетверга та щонеділі з 6 ранку до 14.00 офіційно, проте авто в Луцьку можна придбати й в інший час.

Місцезнаходження та адреса Волинського авторинку: місто Луцьк, вулиця Єршова, 6. Телефон адміністрації Луцького автобазара – (097) 472-9917.

Як доїхати до автомобільного ринку: з луцького залізничного вокзалу чи автовокзалу треба їхати на північну околицю міста, зокрема можна скористатися маршрутками №12, 24, 31, 8, 47 та 28. Графік руху маршруток у Луцьку досить частий…

Луцьк: продаж авто та супутні послуги. Авто Луцьк пропонує також кілька додаткових послуг для покупців та продавців автомобілів на ринку – зокрема нотаріуса, страхування, вай-фай інтернет. 

Для гостей з-поза Полісся: щоб здійснити вдалий авто продаж чи купівлю в Луцьку, варто приїздити на Волинь на цілий вікенд. Тоді ви зможете перший раз прицінитися на Луцькому авторинку в четвер (саме цей день вважається основним базарним), у п'ятницю оглянути та відпочити в цьому чудовому місті, оглянувши визначні місця Луцька, в суботу – з'їздити на автобазар у сусіднє Рівне (авто ринок у Рівному менший, але теж вартий уваги, працює щосуботи), а в неділю – остаточно визначитися з купівлею чи продажем авто в Луцьку.

УВАГА, кримінал: якщо ви хочете купити машину в Луцьку, краще відвідуйте автобазар удвох та уникайте небезпечних місць. Зона навколо авторинку вирізняється підвищеною небезпекою пограбування, злодії бо знають, що навколо вештається багато людей із готівкою в кишенях. 

Корисні поради від бувалих: 1) не везіть із собою гроші, а попросіть когось із рідних бути напоготові та надіслати вам їх недорогим українським переказом, щойно ви оберете машину (не працює в неділю). 2) зашивайте гроші в куртку, щоб їх неможливо було намацати, в разі спроби пограбування - кажіть, що ви приїхали не купляти, а продати авто. 3) найголовніше – уникайте перебування в районі авто ринку в темну пору.
---
To get more information in English please ask or google for – Lutsk automobile market (automarket) in Western Ukraine, Lutsk city, where to buy and sell a car or a motobike, track in Ukraine, fdnj, Volyn' region.
Чтобы получить информацию по-русски, ищите –
авто Луцк: продажа авто в Луцке Украина, крупнейшие украинские авторынки, продать автомобиль или купить поддержанное авто из Германии или Литвы на Луцком авторынке, "автосалон Луцк" дни работы, адрес и телефон предприятия авторынок Луцк, где находится авто продажа б/у в Украине, германский авторынок в Луцке, avtorunok, автобазар в Луцке и Ровно.
Jeigu norite gauti informaciją lietuvių kalba, prašom kreiptis arba ieškokite Internete – Lucko automobilių turgus, autoturgus Ukrainoje, kaip ir kur parduoti automobilį į užsienį, kur nupirkti gerą auto užsienyje, nauji ir naudoti lengvieji automobiliai, motociklai, nebrangi mikroautobusai ir kemperiai Ukrainoj.
Aby dowiedzieć się więcej w języku polskim zapytaj lub szukaj w internecie na temat – Lucki bazar, targowisko, samochody w Łucku, jak i gdzie kupić używany samochód, skup samochodów używanych na Ukraine, na Wołyniu.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся