Сільський зелений туризм в Україні: сценарій відпочинку на Новий рік, приватна садиба

Де можна гарно, весело та недорого зустріти Новий рік на природі? Мудрі люди знають - у горах або лісі! Кому далеко до Карпат чи Криму, може сміливо обирати зустріч Нового року та Різдва на Поліссі!

З 20 грудня по 20 січня до ваших послуг за 130 км. від Києва в Житомирській області автентичний дерев'яний сільський будиночок прямо в лісі - на дві кімнати з 2 двоспальними та 2 односпальними ліжками.

Чисте-пречисте повітря з натурально ясними зорями, 2 пічки з дровами, мангал, своя новорічна ялинка та салют на подвір'ї, свіже молочко, газова плита та справжня руська піч, можливість цікавих походів у ліс на лижах або ж риболовлі!

Оренда садиби: лісова хатка розрахована на комфортний відпочинок на природі 6 осіб (можна з дітьми та домашніми тваринами), максимум - 8 чоловік. Можливий заїзд автотранспортом та домашнє харчування. Недоліки - туалет на дворі, гарячої води немає.

Вартість проживання в екосадибі на Новий рік, Різдво, старий Новий рік та просто зимові канікули в лісі – лише 50 грн. з особи на добу. Додатково також можна посмакувати домашніми сніданками та вечерями з поліської кухні (дерунчики, налиснички тощо) – по 25 грн. з особи. 



Каталог: зелений туризм або екотуризм - приватні сільські садиби, гостьовий дім, котедж, відгуки та ціни на сільський туризм 2010.

Довідка Wikipedia: "Зелений туризм" (екотуризм, сільський туризм) — новий вид туризму в Україні та світі. Суть зеленого туризму полягає у відпочинку в приватних господарствах у сільській місцевості, яка приваблює своєю недоторканою природою, пам'ятками історії та природи. Сільський зелений туризм позитивно впливає на фізичне та моральне здоров'я людини. Екотуризм чудовий також тим, що тут немає тієї величезної кількості туристів, яку можна побачити на популярних курортах.

ЛАСКАВО ПРОСИМО НА ПОЛІССЯ! 
---
To get more information in English please ask or google for – green tourism in Ukraine, Polesia, ecotourism in Kiev, Zhitomir oblast. Private guest house in a forest; authentic etno party for Christmas and New Year Eve 2010, just 10 euros per person. English speaking support. Ökotourismus, turismo ecológico, tourisme vert, ecoturismo Ukraina, turismo responsabile.
Чтобы получить информацию по-русски, ищите – зеленый туризм в Украине, экотуризм на Полесье. Частный сельский дом в лесу под Киевом, в Житомирской области. Встреча Нового года 2010, Рождество на природе, приватная усадьба весьма дешево.
Jeigu norite gauti informaciją lietuvių kalba, prašom kreiptis arba ieškokite Internete – pažintinis turas Ukrainoj, Polesėj. Ekologinis kaimiškas (žalias) turizmas - privatus namas miške netoli Kijevo, Žitomiro srityje, nuoma pigiai. Gražios liaudies dainas ir savas saliutas! Naujieji Metai ir stačiatikių Kalėdos 2010 gamtoje, privačiuose namuose. 

Каб атрымаць інфармацыю па-беларуску, шукайце - экатурызм ва Украіне, Палессе, прыватны дом у лесе недалёка ад Кіева, у Жытомірскай вобласці, здача ў арэнду танна. Новы год, Калядны 2010 год, адпачынак на прыродзе, в прыватных домах.
Aby dowiedzieć się więcej w języku polskim zapytaj lub szukaj w internecie na temat – ekoturystyka na Ukrainie, Polesiu, prywatny dom w lesie pod Kijowem, w rejonie Żytomierza, wynajem tani 10 euro. Piękne piosenki i własnie fajerwerki! Nowy Rok, Boże narodzenie kalendarza juliańskiego 7 stycznia 2010 roku, wakacje w przyrodzie.

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся