Автозапчастини до іномарок Citroёn, Peugeot і Fiat на Рівненщині

Продаж запчастин до автівок на Малому Поліссі.
| promo by IC Polissya |

Актуальна пропозиція для автовласників з міст Острог, Нетішин, Шепетівка, Славута, інших регіонів Рівненщини та всієї України...

В селі Оженин, що знаходиться в регіоні Малого Полісся, здійснюється продаж нових та б/в запчастини до іномарок Сітроєн, Пежо та Фіат.

На складах є широкий вибір деталей до таких моделей:

Citroёn Jumper
Citroen Jumpy
Citroen Berlingo
Peugeot Boxer
Peugeot Expert
Peugeot Partner
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat Doblo

У наявності є двигуни, коробки передач, кузови, елементи кузовщини, бампери, головки, наконечники, колінвали, клапани, шатуни, поршні, амортизатори, радіатори, ходова та багато інших деталей та комплектуючих.

Доставка автозапчастин здійснюється по всій території України в максимально стислий термін.

Дана пропозиція є особливо актуальною для автолюбителів з регіону Малого Полісся  (Острог, Нетішин, Шепетівка, Славута). Також вона сподобається автовласникам із міст Рівне, Здолбунів, оскільки, Оженин розміщений близько до них.

Адреса складів та автошроту: Україна, Рівненська область, Острозький район, с. Оженин вул. Б. Хмельницького, 7.

Контакна інформація:
e-mail: furmaniuk@i.ua
тел.(067)7505217
сайт: peugeot.co.ua

| Замовляйте promo at IC Polissya |

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



1 comments:

Анонім сказав...

Продам запчастини до Renault Megan II в наявності всі запчастини 1,5 DCI. НЕДОРОГО!. від двигуна до заліза
098-99-77-099, 0672543791

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся