Подорожі по Волині від готелю Zaleski (м. Луцьк)

Тури від Zaleski: Колодяжне, Берестечко, Зимне
| promo by IC Polissya |

foto: zaleski toursЕксклюзивну екскурсійну програму пропонує луцький готель Zaleski, названий на честь керівника мандрівного театру періоду перебування Західного Полісся в складі другої Речі Посполитої - Олександра Залевського та його дружини Ніни.
Сьогодні готельний комплекс "Залєскі" пропонує ексклюзивні тури на батьківщину Лесі Українки в Колодяжне, у Зимненський православний монастир, Козацькі Могили...

Інформація надана готельним комплексом Zaleski

Екскурсійна програма "Казковими шляхами Волині"

Пропонуємо потрапити у справжню "подорож–казку", яка розпочнеться з проживання в готельному комплексі Zaleski та супроводжуватиметься поїздками по мальовничих куточках Волині.

Пам'ятники, як відомо, бувають різними. Хтось увіковічнює дорогу людину у бронзі чи граніті. Хтось пише книгу чи створює портрет. Пам'ятником же творцеві і керівникові українського мандрівного театру 20-30 рр. ХХ ст., режисерові і акторові Олександрові Залевському та його дружині, талановитій актрисі цього театру Ніні Залевській став готель Zaleski.

Сьогодні готельний комплекс Zaleski є пам’ятником театрального мистецтва, мрії, творчої одержимості, а ще неймовірної історії справжнього кохання.

Далі, щоб відчути атмосферу епохи шляхетних лицарів та "перенестись" у дух минулого, Ви маєте можливість здійснити візит у Луцький замок Любарта – єдиний в Україні замок XIV ст., який зберігся в первісному вигляді без кардинальних змін.

Мандруючи мурами замку та опинившись у Владичій Вежі можна відвідати унікальний, єдиний в Україні Музей дзвонів, з-поміж яких найдревніший дзвін датується 1647 р. А справжні поціновувачі мистецтва на території Луцького замку зможуть відвідати картинну галерею, в якій зібрана колекція картин князів Радзивіллів та роботи відомих художників країн Європи.

При виході з Замку Любарта зверніть увагу також і на величний дуб. Саме під ним, сховавшись в тінь від яскравого сонечка, писала перші свої вірші неперевершена Леся Українка. Прогулюючись вуличками Старого міста ми побачимо і будинок, у якому проживала велика поетеса. Проте, щоб дізнатися як жила Леся, пройтися стежками її життєвого шляху - пропонуємо відвідати музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному.

Місцеві жителі розповідають, що в центрі села були два великі колодязі, вода яких була дуже смачною, тому приїжджі зупинялися там, аби втамувати спрагу. Можливо, саме тому поселення й назвали Колодяжним. Якщо Ви завітаєте у це мальовниче місце Полісся, то одразу ж за металевою брамою Вашим очам відкривається алея, що веде углиб саду, де знаходиться бронзове погруддя Лесі Українки.

Поряд два невеличкі будинки: "білий" - Лесин та "сірий" - родини Косачів. У Лесиному будиночку ще й досі стоїть її письмовий стіл, приладдя, речі, неначе поетеса й досі проживає тут та ось незабаром вийде, щоб привітати гостей...

Відвідавши музей, можна оглянути меморіальні речі Лесі Українки та родини Косачів, прижиттєві видання творів поетеси та Олени Пчілки, фотографії, речі побуту та етнографії Волині – рушники, крайки, одяг, копії автографів Лесі Українки виготовлені на папері кінця XIX ст. Подорож по музею включає такі розділи: "Волинськими стежками Лесі Українки", "Колодяжне – колиска Лесиного таланту", "Крізь все життя - до "Лісової пісні", "Історія музею. Трагедія родини Косачів".

Багатий Волинський край і на святі місця для православних віруючих. Зокрема, готельний комплекс Zaleski з радістю запропонує Вам відвідати один з найдревніших монастирів України, заснований ще 1001 року Зимненський Святогорський Успенський жіночий монастир УПЦ Московського патріархату.
Зимненський монастир славиться своєю величчю і цілющим образом Пресвятої Богородиці, що допомагає людям у зцілені ракових хвороб, захворювань очей, а також зараджує жінкам при безплідді.

Бажаючих поринути в часи козаччини запрошуємо відвідати ще одну визначну історичну пам'ятку краю – музей Берестечка (місце, де в 1651 відбувалась Берестецька битва військ Богдана Хмельницького з польською армією). На території знаходиться знаменитий Георгіївський собор на Козацьких Могилах (УПЦ Київського патріархату) - єдиний у світі з трьома престолами, які розташовані один над одним, а також дерев'яна Михайлівська церква та пам'ятник героїчно загиблим козакам.

Пропонуємо Вам разом відвідати цікаві куточки Волинського краю та чекаємо на Вас у Луцьку!

Програма та вартість турів від Zaleski

Дивіться повні програми уїкенд-турів на офіційному сайті готельного комплексу Zaleski, що подає вичерпну інформацію про його основні та супутні послуги українською, англійською, польською та російською мовами, а також містить ексклюзивні фотографії екскурсійних маршрутів і форму бронювання номерів онлайн.

Тури вихідного дня від Zaleski передбачають наявність у групі не менше 8 осіб, пропозиція поширюється на всі номери, крім стандарт-економ, див. актуальну вартість проживання + екскурсії.

Адреса: готель "Залєскі": вул. Кривий Вал, 39, 43025, м. Луцьк.
тел: +38(0332)77-45-20, 77-27-06, +38(050)2443182
e-mail: Ivanna_R_@zaleski-hotel.com

Тема: готель "Залєскі" - екскурсії по Луцьку, Колодяжне, Берестечко, Зимненський монастир


| Замовляйте promo at IC Polissya |

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся