Джемесон: віскі Jameson - ціна, де купить віскі Джеймесон в Україні

foto: jameson whiskey Джемесон — це сьогодні найбільш популярний ірландський віскі у світі. Щорічно в Україні та по всій планеті продається понад 27 млн літрів культового ірландського напою Джеймесон, адже кожна пляшка віскі Jameson сповнена вишуканих традицій і майстерності.

Чому віскі Джемесон такий популярний?

Віскокурня в ірландському містечку Мідлтон, де в наш час виготовляється віскі Джемесон, є однією з найпотужніших незалежних подібних підприємств у світі. Тож неповторна м’якість віскі Jameson народжується вже на самому початку виробництва цього дивовижного напою: ячмінь для його виробництва просушують у повній ізоляції від диму, ніжно й без жодного поспіху.

Зокрема, в Ірландії солод висушують в закритих пічках, тому тутешній віскі не має запаху диму, - його відрізняє легкий квітковий аромат. Крім цього, ірландський віскі - єдиний віскі в світі, що піддається потрійний дистиляції, через що має відчутно м'якший смак, ніж виски з Шотландії та Америки.

Як виготовляють віскі Джемсон?


На першому етапі ячмінь замочують у воді, потім розкладають тонким шаром, щоб він проріс. Частина крохмалю, що міститься в зерні, перетворюється на цукор. На наступному етапі ірландці поміщають зерно в спеціальні печі, де воно недоступне для сторонніх запахів. Саме завдяки цьому їм вдається зберегти тонкі відтінки майбутнього букета та характерний м'який присмак солоду. Потім суміш солоду і ячменю грубо перемелюється й запарюється гарячою водою у величезних чанах. Після того, як сусло визріло, розпочинається процес дистиляції. І тут знову проявляється "ірландський акцент": на більшості ірландських віскокурень, на відміну від шотландських, здійснюється обов'язкова потрійна дистиляція в мідних перегінних кубах.

Після першої дистиляції виходить 25-30% спирт , після другої - 65-70%, а вже третя дистиляція не так підвищує міцність, як остаточно очищує спирт.

Отриманий віскі Джеймесон, постачання якого здійснює компанія "Перно Рікар Україна", розливається в дубові дужки, де до цього неодмінно витримувався херес. У цих бочках, у цілковитій темряві й тиші, віскі буде визрівати, набиратися танінів, "дорослішати" не менше 6 років. За цей час остаточно формується букет і смак продукту, а напій набуває золотавого кольору. Як кажуть ірландці, Святий Патрік пускає сльозу подяки в кожну дежку.

Віскі Джемесон ціна в Україні: купити виски Джемесон у Києві та в інших містах Полісся можна як у національних торгових мережах, так і в приватних крамницях, а також в провідних онлайн-магазинах. Середня ціна Джемесон віски становить 180 грн за пляшку 0,5 л.

Докладніше про віскі Джемесон див. на сайті Джемесон виски в Україні

Тема: виски Джемесон, ціна, де купити Джемесон у Києві та по Україні

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



3 comments:

Анонім сказав...

джемесон класне віскі, ага, баланс правильний

Анонім сказав...

віскі як віскі, не смердить уже добре

Николай сказав...

Продам 3-х комнатную квартиру, все комнаты раздельные, два коридора, лоджия застеклена. 2-й этаж кирпичного дома в районе Ремзавода. Цена договорная без посредников. Обращаться 0993245595.

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся