Спортивне харчування в Україні ТМ Nutrend

foto: nutrendСпортивне харчування давно вже перетворилося на обов’язкову складову раціону для людей, які дотримуються здорового й активного способу життя.

Яке спортивне харчування в Україні сьогодні користується особливим попитом і які для того існують передумови..?

Кожна людина, що всерйоз замислюється про красу й силу власного тіла, знає, що без спортивного харчування добитися ідеального результату фактично неможливо. Однак при виборі виробника подібної продукції варто проявляти відому обережність, купляючи товари винятково перевірених брендів.

Чеська компанія NUTREND D.S. розпочала свою роботу в 1993 році й на сьогодні зуміла посісти місце лідера серед розробників і виробників якісного спортивного харчування й унікальних дієтичних добавок у всій Центральній і Східній Європі. Спортивне харчування марки "Нутренд" у вашому щоденному раціоні дозволяє суттєво поліпшити композицію тіла, збільшити м'язову масу, позбутися зайвого жирового компонента.

Протягом довгих років успішної роботи NUTREND заслужено заробив репутацію одного із найкращих виробників на українському ринку спортивного харчування. На сьогоднішній день продукцію з лінійки чеської компанії NUTREND можна побачити, відвідуючи магазин спортивного харчування не тільки в Києві, Одесі, Харкові чи Криму, але й практично в будь-якому місті України; на полицях аптечних мереж, у спеціалізованих магазинах здорового харчування, у фітнес-центрах тощо. Більше того, в Україні це, на думку багатьох професіоналів, чи не найкраще спортивне харчування зуміло стати визнаним лідером ринку дієтичних добавок не тільки за рівнем якості продукції, але й за діапазоном представленого асортиментів для силових, циклічних та інших видів спорту. Невипадково, багато українських і європейських зірок спорту вважають спортивні добавки "Нутренд" своїм постійним супутником і неодмінним атрибутом дня.

Спортивне харчування Нутренд в Україні

Сьогодні компанія успішно продає спортивне харчування для бодібілдингу й для жінок, популярні добавки для велоспорту, пауерліфтингу та ін., включаючи роздрібні й оптові продажі. Також виробник успішно реалізує себе в сфері виготовлення аксесуарів для занять спортом: шейкери, дозатори тощо. При цьому використовувана при виробництві сировина й саме спортивне харчування для набору м'язової маси, для фітнесу й інших різновидів спорту проходить ретельний контроль на відповідність мікробіологічним, хімічним і органолептичним характеристикам.

Купляючи цю продукцію, ви гарантовано одержуєте:

  • Високу якість спортивного харчування й доведену екологічність;
  • Інноваційні компоненти, орієнтовані на одержання бажаного результату в оперативний термін;
  • Розумні ціни для всіх, у т.ч. недорогий спортпіт;
  • Спеціальне спортивне харчування для качків;
  • Можливість вибору з найширшого асортименту.
Важливо: абсолютно вся лінійка спортивного харчування й дієтичних добавок Nutrend не містить у своєму складі жодних допінгових елементів; при виробництві продукції використовуються унікальні фірмові інгредієнти, розроблені провідними європейськими вченими (лабораторія Lonza та ін.).

Із упевненістю можна сказати, що пропонована продукція – це симбіоз інноваційних розробок у сфері спортивних препаратів і турботи про здоров'я споживача. У самому процесі створення продукції використовуються тільки найкращі натуральні й екологічно чисті компоненти. Виробництво продукції Nutrend сертифіковане в рамках новітньої прогресивної системи менеджменту якості ISO 9001:2009.

Сьогодні спортивне харчування від чеського виробника Nutrend - це розумний вибір для професіонала й аматора в співвідношенні ідеальної якості, демократичної ціни й величезного асортименту пропонованої продукції.

Тема: спортивне харчування Nutrend в Україні

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



2 comments:

Анонім сказав...

а в Рівному де краще купити дешеві спортивні добавки для качків?

Стас сказав...

продаю залишки протеїнів нутренд у Житомирі, недорого

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся