РІЗДВЯНА ПРОГРАМА: святковий концерт 2010 - 2011 рр. у Києві, Житомирі, Рівному, Чернігові

Католицькі та православні різдвяні свята на Поліссі.

foto: З 24 грудня 2010 р. по 8 січня 2011 р. у всіх поліських містечках пройдуть урочисті літургії, святкові концерти та традиційні народні забави на честь світлого свята Різдва Христового.
Першими різдвяні програми за традицією організовують католицькі парафії у Києві, Житомирі, Луцьку, Чернігові, Рівному та більшості райцентрів краю.
Докладна програма різдвяного концерту на столичному Майдані Незалежності...

24 та 25 грудня 2010 р. святкові богослужіння пройдуть у всіх костелах Києва та обласних центрів, у Новограді, Олевську, Броварах, Ковелі, Коростені, Боярці, Малині, Овручі, Баранівці, Ємільчиному, Коростишеві, Любомлі, в Лугинах, Володарську, Червоноармійську, Щорсі, Володимирі, Ківерцях, Ніжині, у Сарнах, Рокитному, Костополі, Дубровиці, Конотопі, у відбудованій каплиці в Шостці та в інших містечках і селах Полісся.

Релігійні трансляції на Різдво організують 24 грудня о 23.00 "5 канал" та "К1" - святкова Меса з Ватикану, очолювана Святішим Отцем Бенедиктом XVI.

25 грудня на цих каналах - о 6.30 нічна Вігілія в Римі, а о 12.55 Різдвяне привітання та Апостольське благословення Папи Римського "До міста та світу" (Urbi et Orbi).

Також 25 грудня о 10.00 Перший канал Українського радіо транслюватиме Службу Божу з собору св. Миколая у Києві.

РІЗДВЯНА ПРОГРАМА В КИЄВІ НА МАЙДАНІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 25 грудня 2010 р.

14.00 – Початок концерту і святкове благословення генерального вікарія Києво-Житомирської дієцезії о. Станіслава Широкорадюка.
14.25 – поліські колядки у виконанні хору парафії святої Софії Житомира.
14.50 – єврейські народні танці.
15.00 – колядки у виконанні хору парафії св. Софії, м. Житомир.
15.35 – колядки у виконанні дитячого хору парафії св. Олександра, м. Київ.
16.00 – презентація програми "Дайте шанс дитині".
16.15 – Мрійний танець.
16.25 – виступ музичного гурту "Іхтіс", м. Фастів.
16.45 – Інтеграційні танці у виконанні молодіжного гурту з Житомира
16.55 – колядки у виконанні хору парафії св. Олександра, м. Київ
17.20 – різдвяний мюзикл "Різдво–Таємниця Спасіння" у виконанні театру "М-ТЕАМ" з Поділля
18.05 – музичний гурт "Кана" (м. Київ).
19.00 – урочисте закриття Різдвяного концерту.

Тема: різдвяний концерт на Майдані

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся