Чому корейська косметика така популярна?

Довгий час пальму першості на б'юті-ринку ділили Франція, США та Японія. Але корейській косметиці вистачило буквально якихось 10 років, щоб перевершити всіх цих іменитих L'Oreal, NYX та Shiseido. 

Сьогодні Корея входить до шістки лідерів з експорту косметичних засобів. Існує навіть окремий термін K-beauty , що позначає продукцію для догляду за шкірою з Південної Кореї. Ми вирішили розібратися, в чому ж секрет шаленої популярності корейської косметики, і виділила 7 (магічна цифра, погодьтеся) основних причин.

Натуральний склад

Корейські виробники воліють по максимуму використовувати натуральні інгредієнти ( алое, зелений чай, азіатська центелла, женьшень, водорості та ін ) для виробництва своєї косметичної продукції. Завдяки грамотно продуманим формулам така косметика не лише приємно пахне, а й працює. Також багато брендів відмовляються від використання пластику, що не розкладається, для своїх баночок, а найгуманніші не проводять клінічних випробувань на тваринах.

Безпека

Виробники корейської косметики вкладають багато часу та грошей у розробку нових формул. Вся продукція проходить державний контроль та має сертифікати якості.

Екзотичні компоненти

Європейські продукти завжди містять однакові інгредієнти, а ось корейська косметика рясніє унікальними дієвими компонентами, наприклад:

  • слиз (муцин) равлики – стимулює вироблення еластину, загоює рани, відлущує ороговілі частинки;
  • зміїна отрута  – підтягує шкіру, розгладжує зморшки;
  • кінський жир  – пом'якшує та відновлює суху шкіру;
  • екстракт ластівчиного гнізда – регенерує клітини епідермісу, живить, насичує вологою, повертає здоровий колір обличчя.

Зустрічаються в складах і давно відомі компоненти - пептиди з сильним anti-age ефектом, колоїдне золото для прискорення регенерації клітин шкіри, що надає кожному покриву сяйво  перлинна пудра , протимікробний прополіс , що знімає запалення деревне вугілля , потужний антиоксидант зелений чай ніацинамід та ін.

Висока ефективність

У Кореї зареєстровано понад 2 тисячі брендів. Між ними встановлено сильну конкуренцію, тому найменший дефект у косметичному засобі миттєво усувається. Інакше як вижити на такому тісному ринку?!

Висока ефективність корейських б'юті-засобів значною мірою зумовлена ​​унікальною багатоступеневою системою догляду за шкірою. Ми звикли до 2 етапів - вмилися і нанесли кремушок. Кореянки проходять зазвичай 10 ступенів і за раз можуть вдатися до допомоги 18 продуктів! Довго? Проте ефективно! Жодні негативні чинники довкілля з такою підготовкою не страшні.

Постійний випуск новинок

Корея не тільки виробляє засоби для будь-яких цілей та вікових категорій, але також є винахідником багатьох продуктів, які вже звичні для нас сьогодні, наприклад:

  • тканинні маски – одноразові бавовняні серветки, просочені активними речовинами;
  • тонер  - продукт для підготовки шкіри до нанесення наступних доглядових засобів;
  • гідрофільна олія  - ​​ефективний засіб, що очищає і видаляє макіяж;
  • кушон  - губка, просочена тональною речовиною і поміщена в пудреницю;
  • патчі  – гідрогелеві або тканинні наклейки під очі, що надають омолоджуючий ефект та усувають темні кола;
  • Тінт  - рідкий пігмент для губ, який довше тримається в порівнянні з помадою.

Більше того, завдяки старанням корейців широко відомим став ВВ-крем (хоча вигадали його німці). Такий вид косметики – чудова основа під макіяж.

Цікаво: а ще корейці вигадали серветки для зняття жиру з волосся. Помити голову не завжди є можливість, але виглядати на всі 100% тепер можна завжди!

Доступна ціна

Корейські засоби по догляду за шкірою зазвичай у 2-3 рази дешевші за американські або європейські аналоги. Ну, класно ж!

Яскрава та приваблива упаковка

Крем для рук у формі рожевого дельфіна, панди, пінгвіна, тюленя, яблука, банана, персика, яйця – користуватись такими оригінальними баночками дуже приємно.

Корейські продукти можуть стати чудовим подарунком. Мало того, що корисно, то ще красиво.

Корею називають країною ранкової свіжості. Спірно, чи справді корейський ранок найсвіжіший, але те, що шкіра кореянок ніжна і сяюча, наче ранок, що зароджується, - це факт. А раптом країна одержала цю поетичну назву на честь краси своїх мешканок? Не поспішайте сперечатися. Хто знає… Краще перевірити. 

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся