Чоловік дивиться на інших жінок, що робити?

foto: Чоловік дивиться на інших жінокАвторитетний жіночий психолог зі стосунків Алла Янсонс ділиться рекомендаціями, що робити, якщо ваш хлопець чи чоловік дивиться на інших дівчат і жінок... І для початку слід зрозуміти, що нормальний чоловік ніколи повз себе красиву жінку не пропустить, щоб не подивитися на неї уважніше.

Чоловік дивиться на інших жінок, що робити?

"Любий, ти такий уважний, жодної спідниці не пропустиш!" - Старе прислів'я, але віриться... легко. 

Думаю, ви і самі не раз ловили на собі захоплені погляди чоловіків, що проходять повз, але що, якщо ваш коханий ходить точно так само і заглядається на не менш прекрасних панянок? Ну кому ж це сподобається? 

Звичайно, в більшості випадків ви ревнуєте і задаєте собі внутрішнє питання, а чим вона, власне, краща? То чи можуть ці “красуні”, на яких звертає таку пильну увагу ваш хлопець чи чоловік, загрожувати стосункам? Чи варто взагалі хвилюватись, якщо ваш чоловік дивиться на інших жінок?

Чому чоловік дивиться на інших?

Психолог зі стосунків Алла Янсонс вказує, що для початку слід зрозуміти, що нормальний чоловік ніколи повз себе красиву жінку не пропустить, щоб не подивитися на неї уважніше. Така чоловіча реакція на привабливих жінок цілком природна та закладена генетично.

Вона каже лише про те, що він здоровий чоловік, у якому грає інстинкт продовження роду. Як відомо, з природою не посперечаєшся, тому навіть якщо вдома на нього чекає красуня дружина, то він все одно дивитиметься на інших жінок, милуватиметься ними.

Проте, увага! 

Дивитися на інших жінок у присутності своєї коханої чоловікові не дозволено!

Він повинен боятися дати привід сумніватися у собі та своєму коханні до вас. А ось це вже завдання прекрасної половини – зробити так, щоб у партнера і думки такої не виникало.

Тому, якщо ви помітили, що чоловік у присутності вас когось розглядає, обертається слідом, а ще гірше – починає з вами обговорювати “принади” тієї дівчини, треба терміново вживати заходів! 

Яких саме?

Ви повинні дати зрозуміти, що його інтерес до іншої ви не залишили поза увагою, і вам це вкрай неприємно. А вже як це зробити, залежить від стадії відносин.

Якщо ви тільки почали зустрічатися, то можете просто надути губи

Будьте певні, що чоловік у голові вибудує логічний ланцюжок, через що ваш настрій змінився, і надалі уникатиме подібних ситуацій. Насправді йому хочеться бути в очах жінки найкращим, це закладено в ньому ще з народження, коли хлопчиком боявся розчарувати маму.

Такий принцип зберігається і в дорослому житті, тільки в ролі мами вже виступає кохана жінка, яку він прагне зробити щасливою, щоб чути на свою адресу лише похвалу та схвалення.

Але якщо ви разом не один рік, і він ніяк не хоче реагувати на ваші побажання якось приборкати підвищену увагу до "прекрасного", то існує два варіанти, чому так відбувається:

1. Або він не зрозумів перший раз того, що ви намагалися йому своєю поведінкою донести.

2. Або ви насправді йому байдужі, і він не може і не хоче напружуватися заради вас.

фото чоловік дивиться на іншихТому найвірніший спосіб, якщо з першого разу він не здогадався, сказати прямо: “Коли ти дивишся на інших жінок, мені це дуже неприємно”, або щось таке. Людина повинна зрозуміти, що вам не подобається і перестати так робити.

Що робити: експертна порада

Є ще один спосіб – почніть також звертати увагу на інших чоловіків. Пограйте в таку гру: коли з'явиться в полі зору якийсь симпатяга, скажіть своєму чоловікові:

«Поглянь-но, який гарний хлопець! А яке в нього тіло, просто атлет!».

Однозначно ваш коханий почне ревнувати, і тепер залишиться лише домовитися надалі не ображати один одного.

Але якщо ваш чоловік дивиться на інших жінок знову, навіть попри всі вжиті заходи, значить, він вами не дорожить. А це привід задуматися, чи потрібно бути далі з такою людиною і чи є майбутнє у стосунків? Головне - у жодному разі не надумайте змиритися з існуючим станом справ і не терпіть цього.

Однак кожен робить висновки сам, і якщо вас влаштовує балансувати у відносинах і ділити увагу коханого з іншими, то це ваш вибір і він буде єдиним вірним для вас.

Якщо ж ні - треба вживати кардинальніших заходів - наприклад, влаштувати скандал. Не бійтеся здатися йому слабкою і невпевненою в собі, головне - щоб він по-справжньому зрозумів, що для вас це категорично неприйнятно.

Дивитися на інших жінок представники сильної статі будуть завжди, і це нормально, але важливо не загратися і дотримуватись рамок. Наше ж завдання, якщо навіть колись ваш чоловік і зверне увагу на іншу, то він, неодмінно, повинен просто в черговий раз переконатися, що його одного разу зроблений вибір, без сумніву, найправильніший!

З любов'ю,

жіночий психолог зі стосунків Алла Янсонс

Джерело https://jansons.com.ua

Тема: чоловік дивиться на інших

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся